ZUPA
Zupa krem z brokułów z serami pleśniowymi i ziołowymi grzankami
DANIE GŁÓWNE
Polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym, gratin ziemnaczny i duet fasolki szparagowej otulonej boczkiem / lub danie wege: falafel w sosie tahini na pomidorowej kaszy pęczak z grillowanymi warzywami
DESER
Panna cotta z sosem malinowym
Mini tiriamisu
ZIMNY BUFET
Bruschetta grzybowa
Mix sałat z szarpanym kurczakiem BBQ, mango i awokado
Carpaccio z buraka z kozim serem, rukolą i orzeszkami nerkowca w sosie balsamicznym
Wegańskie roladki z cukinii z wędzonym tofu i warzywami
Sushi z łososiem pieczonym i marynowaną tykwą
Krewetki w tempurze na ananasie
CIEPŁY BUFET po godzinie 23
Barszcz czerwony czysty
Stroganow wołowy
Pierogi ze szpinakiem i łososiem
Papryka faszerowana pepitkami z soczewicy i warzywami korzeniowymi