- Grzanka czosnkowa z salsą mango i krewetką tygrysią, podana ze świeżą kolendrą
-Krem z zielonych szparagów z delikatną emulsją z żółtek, posypany crunchy owsianym
-Piersi z kaczki podane na plastrach buraka, z wiśniową emulsją, oliwą pietruszkową i puree chrzanowo-selerowym, posypane orzechami piniowym
-Kremowa zupa cebulowa na białym winie, podana z grzankami serowymi
-Polędwiczka wieprzowa w sosie kurkowym, podana z gratin ziemniaczanym i pieczonym romanesco
-Pierogi z soczewicy, podane z czerwoną cebulą, baby szpinakiem i pomidorkami
-Łosoś zapiekany pod serowym beszamelem, podany z pieczonymi warzywami i dzikim ryżem
-Gulasz z daniela z warzywami, jałowcem i czerwonym winem, podany z potatkami w maśle czosnkowo-rozmarynowym
-Polędwiczki z kurczaka w sosie pomidorowo-bazyliowym, podane z gnocchi ziemniaczanymi i grillowanym brokułem
- Bliny ziemniaczane z kremowym serkiem, chipsem z boczku i jajkiem przepiórczym
-Grzanka z pesto pietruszkowym, tatar wołowy podany z ogórkiem, cebulką i majonezem kaparowym
-Swojskie wyroby: wędliny, ryby wędzone, pasztet, kiszonki warzywne, marynaty warzywne, majonez smakowy, masło smakowe, swojskie pieczywo
-California rolls z łososiem, awokado i tykwą, podane z imbirem, wasabi i sosem sojowym w jadalnym złocie
-Nigiri z węgorzem wędzonym w sosie unagi, posypane prażonym sezamem
- Sałatka z grillowanym łososiem, awokado, grzankami i parmezane
- Deska wykwintnych serów z antipastI
-Mini tosty z foie gras parfait i figową konfiturą
- Funky falafel na pieczonym batacie, podane z sosem tahini
- Sezamowe tartaletki z musem z wędzonego pstrąga, podane z kawiorem
- Sandwich bazyliowy z bruschettą, rukolą, parmezanem i szynką prosciutto
-Bezy z mascarpone i sosem malinowym
-Tartaletki z kremem waniliowym i borówkami
-Deser w formie leśnego mchu - monoporcja
-Mus szampański w migdałach
-Sernik czekoladowy z pianą wiśniową, udekorowany jadalnym złotem
-Croquembouche - karmelizowane ptysiowe kule wypełnione kremem