- Romantyczna kolacja z lampką wina serwowana w specjalnie przystrojonej Sali Kryształowej (sobota, 15.02)
 - Muzyka na żywo podczas kolacji
 - Specjalnie skomponowane menu Szefa Kuchni, doprawione afrodyzjakami
 
- 4 dania: przystawka, zupa, danie główne, deser
-Menu serwowane z karafką wody mineralnej i lampką wina
-Dodatkowo polecamy idealnie korespondującą z menu kartę win (za dod. opłatą)
PRZYSTAWKA 
Tatar wołowy 
Podany na zapiekance ziemniaczanej z pesto pietruszkowym, zieloną oliwą, crunchem owsianym, majonezem kaparowym, cebulką i marynowaną pieczarką
Tatar w wersji wege 
Z Redefine Meat, podany na zapiekance ziemniaczanej z pesto pietruszkowym, zieloną oliwą, crunchem owsianym, majonezem kaparowym, cebulką i marynowaną pieczarką
ZUPA 
Francuska zupa cebulowa 
Zapiekana z razowymi grzankami i serem Gurney
2 DANIE 
Stek z halibuta 
Podany na kremowym purée z kalafiora, z chrupiącymi chipsami z jarmużu, prażoną ciecierzycą, solirodem oraz confitowanymi pomidorami śliwkowymi
DESER 
Mono Cake
W asyście białej czekolady z delikatnym pistacjowym akcentem i malinową nutą
Kolacja zamknięta – ilość miejsc limitowana. W trosce o bezpieczeństwo dzieci oraz komfort uczestników Kolacji Walentynkowej, informujemy, że dzieci nie mogą przebywać w sali, w której odbywa się kolacja.