Przed nami najgorętsza noc karnawału!

Zapraszamy na niezapomniany bal karnawałowy pełen muzyki, tańca, pysznego jedzenia i świetnej zabawy przy największych hitach serwowanych przez charyzmatycznego DJ-a.

Zarezerwuj swój czas i przygotuj się na noc pełną tańca i karnawałowego blasku.

Bal karnawałowy z Dj-em i tanecznym show

Daj się porwać karnawałowemu szaleństwu!

  • Muzyka z DJ-em – największe hity, które rozgrzeją parkiet do czerwoności
  • Pysze Menu – wykwintne, perfekcyjnie dopracowane Menu Karnawałowe przygotowane specjalnie na tę okazję przez naszego Szefa Kuchni. Dania w formie bufetów:
    -Zupa, dania główne, desery, zimny bufet
  • Napoje:
    -zimne: woda, soki

    -gorące: kawa, herbata
    - 0,5 l wódki na parę (możliwość wymiany na butelkę wina)
  • Elegancka oprawa Sali Kryształowej
  • Pokazy profesjonalnych tancerek z grupy Flex Dance Show
  • Start: 20:00 Zakończenie: 2:00

Koszt Balu: 295 zł/osoba (590 zł/para)

Rezerwacja Balu:

tel. 58 774 45 51 wew.1

rezerwacje.primavera@primahotele.pl

voucher na Bal Karnawałowy: KUP TERAZ 

Zakupione vouchery nie podlegają zwrotom ani wymianie na gotówkę/inny voucher.  

W trosce o bezpieczeństwo dzieci oraz komfort uczestników Balu Karnawałowego informujemy, że dzieci nie mogą przebywać w sali, w której odbywa się impreza dla osób dorosłych.

Na Bal przygotowujemy dla Państwa stoły bankietowe. Prosimy o wcześniejszą informację, do 31.01.25, jeżeli chcieliby Państwo, aby Goście z różnych rezerwacji siedzieli przy tym samym stole. Po wspomnianym terminie dobór osób może być losowy.

Menu Balu

BUFET CIEPŁY:

  • Kremowa zupa cebulowa na białym winie z grzankami serowymi
  • Kremowa zupa pomidorowa z parmezanem i kluseczkami bazyliowymi
  •  Polędwiczka wieprzowa w sosie kurkowym z gratin ziemniaczanym i pieczonym romanesco
  • Pierogi z soczewicy z czerwoną cebulą, baby szpinakiem i pomidorkami
  • Dorsz z pary w maśle cytrynowym z pieczonymi warzywami i ryżem
  • Gulasz z dzika z warzywami, jałowcem i czerwonym winem z potatkami w maśle czosnkowo-rozmarynowym
  • Polędwiczki z kurczaka w sosie pomidorowo-bazyliowym z gnocchi ziemniaczanymi i grillowanym brokułem

BUFET ZIMNY:

  • Bliny ziemniaczane z kremowym serkiem, chipsem z boczku i jajkiem przepiórczym
  • Grzanka z pesto pietruszkowym, tatar wołowy podany z ogórkiem, cebulką i majonezem kaparowym
  • California rolls z łososiem, awokado i tykwą
  • Sałatka z grillowanym kurczakiem, boczkiem, grzankami i parmezanem w sosie Cezar
  • Mini tosty z foie gras parfait i konfiturą figową
  • Funky falafel na pieczonym batacie z sosem tahini
  • Sandwich bazyliowy z bruschettą, rukolą, parmezanem i szynką prosciutto

DESERY:

  •  Bezy z mascarpone i sosem malinowym
  •  Tartaletki z kremem waniliowym i borówkami
  • Sernik czekoladowy z pianą wiśniową

Zarezerwuj ten pakiet

Nowości, oferty first minute
zapisz się do newslettera

Trwa wysyłanie wiadomości

Formularz nie został wysłany

Dziękujemy!

Twój formularz został pomyślnie wysłany

Wymagana zgoda
Dołącz do nas