Przygotujcie się na niezapomnianą noc pełną energii, tańca i latynoskich brzmień.

Charyzmatyczny, 5-osobowy zespół LATINO SHOW BAND zagra na żywo i sprawi, że parkiet rozgrzeje się do czerwoności.

Dopełnieniem tanecznej zabawy będzie wyśmienite menu skomponowane specjalnie na tę okazję przez Szefa Kuchni.

Zabawa andrzejkowa w klimacie Latino

sobota 30 listopada

ZABAWA ANDRZEJKOWA Z ZESPOŁEM NA ŻYWO

5-osobowy zespół LATINO SHOW BAND porwie Was do tańca i sprawi, że parkiet rozgrzeje się do czerwoności.

Aby dopełnić klimatu wieczoru Szef Kuchni zachwyci Was daniami z akcentami latino.

Menu bufetowe:
-Zupy, dania główne, desery, zimne przekąski
-Napoje zimne: woda, soki
-Napoje gorące: kawa, herbata
-0,5 l wódki na parę

- powitalny shot
PEŁNE MENU PONIŻEJ

  • Czas trwania imprezy: 30 XI 20:00 – 2:00
  • Cena Zabawy Andrzejkowej – 325 zł/os.
  • Przy rezerwacji dla minimum 8 osób wyskokowy prezent GRATIS!
  • Na zabawę przygotujemy stoły bankietowe

Prosimy o wcześniejszą informację (maksymalnie do 24.11), jeżeli chcieliby Państwo, aby Goście z różnych rezerwacji siedzieli przy tym samym stole. Po wspomnianym terminie dobór osób będzie losowy.

Informacje i rezerwacja:

tel. 58 774 45 51

mail: rezerwacje.primavera@primahotele.pl

Rezerwuj on line

Menu andrzejkowe

  • DANIA CIEPŁE (bufet):

W klimacie Latino:
Velouté de Elote y Crema de Coco
– aksamitna zupa z kukurydzy i mleczka kokosowego
Chili con carne z ryżem w tortilli
– tradycyjne danie z mielonym mięsem, fasolą, kukurydzą i serwowane w miękkich tortillach z ryżem
Fajitas z kurczakiem i warzywami
– smażone, aromatyczne paski kurczaka z papryką, cebulą i przyprawami, które przenoszą w klimat gorącego Meksyku
Klasycznie:
Krem z pomidorów z pesto bazyliowym i parmezanem
– gładka zupa pomidorowa z aromatycznym pesto i dodatkiem parmezanu dla wyrafinowanego smaku
Polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym
– soczyste polędwiczki w kremowym, grzybowym sosie
Dorsz na parze w masełku ziołowym
– delikatny dorsz podany z ziołowym masłem
Papryka faszerowana soczewicą i warzywami korzennymi
– wegetariańska papryka nadziewana soczewicą i korzennymi warzywami, zainspirowana smakami jesieni
Złociste smażone ziemniaczki, pieczone warzywa, ryż Basmati

  • ZAKĄSKI ZIMNE (bufet):

W klimacie Latino:
Sałatka meksykańska
– mix sałat z fasolą, kukurydzą, wołowiną i sosem meksykańskim
Ceviche de Camarón con Toque de Mango y Lima
– orzeźwiające ceviche z krewetkami, z delikatnym akcentem mango i limonki
Tacos de Pollo con Salsa Tropical
– tacos z kurczakiem, mango i pikantnym chipotle
Klasycznie:
Mini burger wołowy z chutney z czerwonej cebuli i piklami
– soczyste burgery z domowym chutneyem z czerwonej cebuli i piklami
Bruschetta z konfiturą pomidorową, rukolą i parmezanem
– chrupiąca bruschetta z aromatyczną konfiturą pomidorową, świeżą rukolą i startym parmezanem
Bliny z ricottą, koperkiem i wędzonym łososiem
– delikatne bliny z kremową ricottą, koperkiem i wędzonym łososiem

  • DESERY (bufet)

W klimacie Latino:
Churros z sosem czekoladowym
– chrupiące churros z gęstym sosem czekoladowym
Flan karmelowy
– klasyczny hiszpański deser o delikatnej, budyniowej konsystencji z karmelem
Klasycznie:
Sernik wiedeński
– tradycyjny sernik o puszystej konsystencji
Panna cotta z sosem malinowym
– kremowa panna cotta z owocowym sosem malinowym

  • NAPOJE:

Powitalny shot - "Spotkanie Tequili"
Woda, soki, kawa, herbata

0,5 L wódki na parę

Zarezerwuj ten pakiet

Nowości, oferty first minute
zapisz się do newslettera

Trwa wysyłanie wiadomości

Formularz nie został wysłany

Dziękujemy!

Twój formularz został pomyślnie wysłany

Wymagana zgoda
Dołącz do nas