Serwujemy:
- PRZYSTAWKA: Tatar z łososia na cieście cygaretkowym, z kremowym awokado i mango, podany z żelem cytrynowym
- ZUPA: Krem z pomidorów San Marzano z płatkami Grana Padano i grzanką czosnkową
-DANIE GŁÓWNE: Wellington z polędwiczki wieprzowej w sosie na czerwonym wine, podany z purée musztardowym, kolorową marchwią i brokułem bimi / opcja wege: Stek z kalafiora na grzybowym kaszotto z karmelizowanym burakiem
Bufety:
DANIA CIEPŁE: Pikantna zupa gulaszowa, Pierś z kaczki na purée z czerwonej kapusty z mini kluseczkami, Smażone pierożki z kurczakiem, warzywami i mlekiem kokosowym w maśle szczypiorkowym, Sandacz w sosie porowym, z mieszanką kasz i blanszowanymi warzywami, Roladki z bakłażana z ricottą w sosie pomidorowym, zapiekane pod parmezanem, Bułeczki bao z pulled pork, sałatką z glonów wakame i chrupiącym chili, Potatki w masełku czosnkowo-koperkowym
DANIA ZIMNE : Grzanka z pesto pietruszkowym i tatarem wołowym, Wyroby swojskie: wędliny i ryby wędzone, pasztet z dzika, kiszonki warzywne, marynaty, smakowe majonezy i masła, domowe pieczywo, California rolls z łososiem, awokado i tykwą w jadalnym złocie, Tempura maki z krewetką, ogórkiem i rzodkwią, Spring rollsy z chrupiącymi warzywami, Sałatka z grillowanym kurczakiem w sosie Cezar, Deska wykwintnych serów z antipasti, Krewetki w tempurze na melonowej cantalupie z salsą mango, Funky falafel na pieczonym batacie z sosem tahini, Tost z okrasą z gęsiej piersi, figową musztardą i chrustem z pora, Bliny ziemniaczane z mousseline z kaczki i chutneyem z kwaśnego jabłka, Tataki z tuńczyka z salsą pomidorowo-mango i majonezem cytrusowym, Vitello tonnato z cielęciny
DESERY: Monoporcja piernikowa w smakach pomarańczy i karmelu, w glazurze czekoladowej, z prażonymi orzechami, Jogurtowa panna cotta z płatkami kukurydzianymi, musem truskawkowym i karmelizowanymi truskawkami w syropie miętowym, Mus Kinder Bueno w ciasteczkach choux z mleczną czekoladą i chrupiącą praliną, Francuskie magdalenki o smaku malinowej chałwy w różowej czekoladzie, Krople śmietankowe z musem kawowym i likierem Baileys, na migdałowym spodzie oraz NOWOROCZNY TORT o północy.