Kolacja „Basic”
Dania z gorące – serwowane
- Krem z pomidorów i pieczonej papryki z parmezanem i grisini
- Polędwiczka wieprzowa otulona szynką schwardzwaldzką w sosie kurkowym z gratin ziemniaczanym i karmelizowaną marchewką
Zakąski – uzupełniane do 6h
- Półmisek swojskich specjałów (mięsa pieczyste)
- Panierowane pieczarki faszerowane serem feta
- Crostini z twarożkiem i wędzonym łososiem
- Wegańskie roladki z cukinii z wędzonym tofu i warzywami
- Mix sałat z szarpanym kurczakiem barbeque, mango i avocado
- Sałatka grecka
- Dodatki: chrzan biały, żurawina, pieczywo, masło
Desery i napoje (bufet deserowy uzupełniane do 6 godzin)
- Sernik królewski
- Napoje zimne: coca-cola, fanta, sprite, woda, soki owocowe (400 ml/os),
- Kawa/herbata bez ograniczeń
Kolacja „Premium”
Dania gorące – serwowane
- Krem z białych warzyw z oliwą truflową
- Pierś z kaczki w sosie tamaryndowym z kluseczkami i mini marchewką z nacią
Dania ciepłe (bufet nieuzupełniany)
- Rogue warzywne
- Strogonoff
- Barszcz czerwony z krokietem z kapustą i grzybami
Zakąski – uzupełniane do 6h
- Mini ptysie z mascarpone i kawiorem
- Mini mozzarella z pomidorkami i świeżą bazylią
- Tatar z łososia z mascarpone owiniety ogórkiem na krążkach z pumpernikla
- Crostini z twarożkiem i wędzonym łososiem
- Vol-au-venty nadziewane parfait z wątróbki z concasse z pomidorów i świeżego oregano
- Futomaki z pieczonym łososiem i ogórkiem podane z imbirem i wasabi
- Krewetki tygrysie w tempurze na ananasie z kolendrą
- Roladki z polędwiczki wieprzowej z zielonymi szparagami i dresingiem ziołowym
- Faszerowane roladki z szynki prosciutto pod aksamitną glazurą
- Mix sałat z szarpanym kurczakiem barbeque , mango i avocado
- Carpaccio z buraka z kozim serem, rucolą i orzeszkami nerkowca w sosie balsamicznym
Desery i napoje (bufet deserowy uzupełniane do 6 godzin)
- Ciasto – trzy rodzaje
- Napoje zimne: coca-cola, fanta, sprite, woda, soki owocowe (400 ml/os)
- Kawa/herbata bez ograniczeń
Kolacja „De Luxe”
Dania gorące – serwowane
- Krem z białych szparagów z chipsem z boczku
- Polędwica z dorsza w sosie porowym na puree z topinamburu i duetem fasolki
szparagowej w boczku
Dania ciepłe (bufet nieuzupełniany)
- Barszcz czerwony z krokietem z kapustą i grzybami
- Pieczony indyk z brzoskwiniami serwowany przez kucharza, podany z risotto na białym winie
Zakąski – uzupełniane do 6h
- Mini ptysie z mascarpone i kawiorem
- Mini mozzarella z pomidorkami i świeżą bazylią
- Tatar z łososia z mascarpone owinięty ogórkiem na krążkach pumperniklu
- Tortilla z wędzonym łososiem i baby szpinakiem
- Futomaki z pieczonym łososiem i ogórkiem podane z imbirem i wasabi
- Krewetki tygrysie w tempurze na ananasie z kolendrą
- Koktajl z krewetek z mango w sosie avocado
- Vol-au-venty nadziewane parfait z wątróbki z concasse z pomidorów i świeżego oregano
- Sałatka cezar z grillowanym kurczakiem i chipsami z boczku
- Carpaccio z buraka z kozim serem, rucolą i orzeszkami nerkowca w sosie balsamicznym
- Śliwka kalifornijska w otulinie boczku
- Roladki z kurczaka z suszonym pomidorem i dresingiem czosnkowym
- Roladki z polędwiczki wieprzowej z zielonymi szparagami i dresingiem ziołowym
- Śródziemnomorskie kanapki z chorizzo i halumi
Desery i napoje (bufet deserowy uzupełniane do 6 godzin)
- Mus czekoladowy z konfiturą malinową
- Mini tiramisu
- Ciasto (dwa rodzaje ciast)
- Napoje zimne: coca-cola, fanta, sprite, woda, soki owocowe (400 ml/os)
- Kawa/herbata – bez ograniczeń