zadzwoń
rezerwuj
lokalizacja

Kolacje bankietowe

Kolacja „Basic”

Dania z gorące – serwowane

  • Krem z pomidorów i pieczonej papryki z parmezanem i grisini
  • Polędwiczka wieprzowa otulona szynką schwardzwaldzką w sosie kurkowym z gratin ziemniaczanym i karmelizowaną marchewką

Zakąski – uzupełniane do 6h

  • Półmisek swojskich specjałów (mięsa pieczyste)
  • Panierowane pieczarki faszerowane serem feta
  • Crostini z twarożkiem i wędzonym łososiem
  • Wegańskie roladki z cukinii z wędzonym tofu i warzywami
  • Mix sałat z szarpanym kurczakiem barbeque, mango i avocado
  • Sałatka grecka
  • Dodatki: chrzan biały, żurawina, pieczywo, masło

Desery i napoje (bufet deserowy uzupełniane do 6 godzin)

  • Sernik królewski
  • Napoje zimne: coca-cola, fanta, sprite, woda, soki owocowe (400 ml/os),
  • Kawa/herbata bez ograniczeń

Kolacja „Premium”

Dania gorące – serwowane

  • Krem z białych warzyw z oliwą truflową
  • Pierś z kaczki w sosie tamaryndowym z kluseczkami i mini marchewką z nacią

Dania ciepłe (bufet nieuzupełniany)

  • Rogue warzywne
  • Strogonoff
  • Barszcz czerwony z krokietem z kapustą i grzybami

Zakąski – uzupełniane do 6h

  • Mini ptysie z mascarpone i kawiorem
  • Mini mozzarella z pomidorkami i świeżą bazylią
  • Tatar z łososia z mascarpone owiniety ogórkiem na krążkach z pumpernikla
  • Crostini z twarożkiem i wędzonym łososiem
  • Vol-au-venty nadziewane parfait z wątróbki z concasse z pomidorów i świeżego oregano
  • Futomaki z pieczonym łososiem i ogórkiem podane z imbirem i wasabi
  • Krewetki tygrysie w tempurze na ananasie z kolendrą
  • Roladki z polędwiczki wieprzowej z zielonymi szparagami i dresingiem ziołowym
  • Faszerowane roladki z szynki prosciutto pod aksamitną glazurą
  • Mix sałat z szarpanym kurczakiem barbeque , mango i avocado
  • Carpaccio z buraka z kozim serem, rucolą i orzeszkami nerkowca w sosie balsamicznym

Desery i napoje (bufet deserowy uzupełniane do 6 godzin)

  • Ciasto – trzy rodzaje
  • Napoje zimne: coca-cola, fanta, sprite, woda, soki owocowe (400 ml/os)
  • Kawa/herbata bez ograniczeń

Kolacja „De Luxe”

Dania gorące – serwowane

  • Krem z białych szparagów z chipsem z boczku
  • Polędwica z dorsza w sosie porowym na puree z topinamburu i duetem fasolki
    szparagowej w boczku

Dania ciepłe (bufet nieuzupełniany)

  • Barszcz czerwony z krokietem z kapustą i grzybami
  • Pieczony indyk z brzoskwiniami serwowany przez kucharza, podany z risotto na białym winie

Zakąski – uzupełniane do 6h

  • Mini ptysie z mascarpone i kawiorem
  • Mini mozzarella z pomidorkami i świeżą bazylią
  • Tatar z łososia z mascarpone owinięty ogórkiem na krążkach pumperniklu
  • Tortilla z wędzonym łososiem i baby szpinakiem
  • Futomaki z pieczonym łososiem i ogórkiem podane z imbirem i wasabi
  • Krewetki tygrysie w tempurze na ananasie z kolendrą
  • Koktajl z krewetek z mango w sosie avocado
  • Vol-au-venty nadziewane parfait z wątróbki z concasse z pomidorów i świeżego oregano
  • Sałatka cezar z grillowanym kurczakiem i chipsami z boczku
  • Carpaccio z buraka z kozim serem, rucolą i orzeszkami nerkowca w sosie balsamicznym
  • Śliwka kalifornijska w otulinie boczku
  • Roladki z kurczaka z suszonym pomidorem i dresingiem czosnkowym
  • Roladki z polędwiczki wieprzowej z zielonymi szparagami i dresingiem ziołowym
  • Śródziemnomorskie kanapki z chorizzo i halumi

Desery i napoje (bufet deserowy uzupełniane do 6 godzin)

  • Mus czekoladowy z konfiturą malinową
  • Mini tiramisu
  • Ciasto (dwa rodzaje ciast)
  • Napoje zimne: coca-cola, fanta, sprite, woda, soki owocowe (400 ml/os)
  • Kawa/herbata – bez ograniczeń

wyznacz trasę

Primavera Jastrzębia Góra

tel.: +48 58 774 45 51

ul. Rozewska 40-42

84-104 Jastrzębia Góra

Napisz do nas