zadzwoń
rezerwuj
messenger

Kolacje bankietowe

Kolacja „Basic”

Dania z gorące – serwowane

  • krem z pieczarek z groszkiem ptysiowym
  • delikatna pierś z kurczaka w sosie śmietankowym
  • ziemniaki opiekane
  • bukiet blanszowanych warzyw

Zakąski – uzupełniane do 6h

  • tymbaliki drobiowe
  • rolada z indyka faszerowana bakaliami z dressingiem pomarańczowym
  • crostini z twarożkiem i wędzonym łosiosiem
  • hawajska sałatka w koszach z melona

Desery i napoje (bufet deserowy uzupełniane do 6 godzin)

  • owoce
  • napoje zimne: coca-cola, fanta, sprite, woda (200ml/os), soki owocowe (200 ml/os),
  • kawa/herbata

Kolacja „Premium”

Dania gorące – serwowane

  • krem z białych warzyw z oliwą truflową
  • krucha pierś kacza z konfiturą z wiśni
  • puree z groszku
  • chipsy skorzonera

Dania ciepłe

  • strogonof
  • krokiety z kapustą i grzybami

Zakąski – uzupełniane do 6h

  • tymbaliki z polędwiczki kurczęcia z kremem balsamicznym
  • jajka faszerowane guacamole z wędzonym łososiem i koperkiem
  • sałatka caprese z pesto bazyliowym
  • sałatka z avocado, pomidorów śliwkowych i camembertem,
  • księżyce z melona z pancettą i rukolą
  • crostini z twarożkiem i wędzonym łososiem
  • szaszłyki z gruszki i sera pleśniowego

Desery i napoje (bufet deserowy uzupełniane do 6 godzin)

  • ciasto
  • napoje zimne: coca-cola, fanta, sprite, woda (200ml/os) soki owocowe (200 ml/os)
  • kawa/herbata

Kolacja „De Lux”

Dania gorące – serwowane

  • krem z borowików z wiejską śmietaną
  • roladka z polędwiczki wieprzowej z kurkami z sosem dami glace
  • gratena z karmelizowaną szalotką

Zakąski – uzupełniane do 6h

  • mini ptysie z mascarpone i kawiorem
  • tatar z łososia z wytrawnym winem, emulsją z hibiscusa, chilli i kolendrą
  • tymbaliki z polędwiczki kurczęcia i kremem balsamicznym
  • puszysta teryna z łososia faszerowana szyjkami rakowymi
  • krewetki tygrysie w płatkach migdałów na ryżu szafranowym z prażonymi orzechami nerkowca
  • carpaccio owocowe z czekoladą i miętą
  • rolada z indyka faszerowana bakaliami z dressingiem pomarańczowym
  • faszerowane roladki z szynki prosciutto pod aksamitną glazurą
  • kruche muffinki nadziewane pastą z gęsich wątróbek z kandyzowaną pomarańczą
  • crostini z twarożkiem i wędzonym łososiem
  • hawajska sałatka w koszach z melona sałatka z paluszków krabowych

Desery i napoje (bufet deserowy uzupełniane do 6 godzin)

  • ciasto i owoce
  • napoje zimne: coca-cola, fanta, sprite, woda (400ml/os) coki owocowe (400 ml/os)
  • lampka wina kawa/herbata

wyznacz trasę

Primavera Jastrzębia Góra

tel.: +48 58 774 45 51

ul. Rozewska 40-42

84-104 Jastrzębia Góra

Napisz do nas